top of page
geslachtsbepaling ongeboren baby
bouncing-arrow-white.gif
trademark2_wonderbabies.jpg

Geslacht bepalen van uw kindje met een pretecho

Anchor 2

Geslachtsbepaling vanaf 14 weken 100% betrouwbaar!

Staat u te popelen om te ontdekken of u een jongetje of een meisje krijgt? Bij Wonder Babies in Capelle aan den IJssel kunnen we vanaf 14 weken het geslacht bepalen tijdens een pretecho. Bij alle pretecho's is geslachtsbepaling inclusief (indien gewenst natuurlijk), met uitzondering van de korte 2D 10 minuten pretecho.

Na jaren lange ervaring bieden wij vanaf 14 weken 100% betrouwbare geslachtsbepaling. U hoeft dus niet met twijfel de deur uit te gaan of we het wel of niet goed hebben kunnen zien. Mocht de baby er toch niet helemaal goed voor liggen of is er enige twijfel? Dan mag u uiteraard kosteloos terug komen tot wij het wel goed hebben kunnen zien! Al moeten we erbij zeggen dat dit bijna nooit voorkomt op enkel een eigenwijsje na ;-)

Voor een pretecho met geslachtsbepaling na 14 weken is een 2D pretecho het meest geschikt. Wij kijken namelijk sowieso in 2D naar het geslacht, terwijl een 3/4D pretecho rond 27 weken vaak mooiere resultaten oplevert. Uw kindje is met 14 weken namelijk nog erg klein en tenger, en vaak is in deze periode de baarmoeder te klein voor mooie 3/4D beelden.

Voor een gender reveal bieden wij ook confetti poppers en ballonnen (met helium) aan. Wilt u het geslacht nog verrassing houden? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de confetti popper of de ballon met de juiste kleur is gevuld.

Pink or blue, we love you ❤

Geen gender reveal gepland, maar willen jullie het geslacht van jullie kindje gelijk weten? Ook in onze praktijk kunnen we de spanning een beetje opbouwen en er een klein feestje van maken!

Ook leuk om eventueel kindjes, familie of vrienden erbij te betrekken en ze op de juiste knop te laten drukken om zo het geslacht van jullie kindje bekend te maken 😃

Is het een jongen of een meisje? Mogen we kijken of is het een klein eigenwijsje?

Vanaf 14 weken kunnen we met 100% zekerheid bepalen of het kleine wondertje in uw buik een jongen of een meisje is. Dat kunnen we alleen zien als de baby goed ligt.

 

In sommige gevallen is dat lastig en heeft uw kindje bijvoorbeeld de beentjes gekruist of ligt de navelstreng tussen de beentjes. Mocht dat het geval zijn, dan mag u kosteloos terugkomen voor een nieuwe poging. 

 

Familie en vrienden mogen ook mee om dit bijzondere moment met u te delen! Mama mag vijf personen meenemen.

geslachtsbepaling echo
arrow-down.gif
Anchor 1
echo op 14 weken zwangerschap

Maak een afspraak voor een pretecho bij Wonder Babies voor een geslachtsbepaling.

bottom of page