top of page
3D/4D pretecho
arrow down
Pretecho Studio

Nieuwsgierig op wie de baby lijkt? Maak een pretecho van je baby

Anchor 2

Over de 3D/4D echo

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om uw kleintje in beeld te brengen nog voor het geboren is. Dat kan enerzijds met een 3/4D  pretecho, waarbij we de baby driedimensionaal in beeld brengen. Hiermee krijgt je een mooi dieptebeeld waarin je de vormen van de baby ziet. Een leuk moment voor toekomstige ouders waarbij ze voor eerst kennismaken met hun baby’tje en kunnen kijken hoeveel hij of zij nu al op papa en/of mama lijkt. Je kan de baby eventueel zien glimlachen, fronzen, gapen of duimzuigen. Met een beetje geluk zien we zelfs al de baby zijn of haar ogen openen vanaf ongeveer 26 weken!

Hoe werkt het?

Het slagen van een 3/4D pretecho valt of staat met de ligging van de baby en de hoeveelheid vruchtwater. De aan te raden periode voor een 3/4D pretecho ligt tussen de 27 en 30 weken en een maximum van 34 weken. Je kindje heeft dan over het algemeen nog genoeg ruimte om mooi in beeld te komen. De hoeveelheid vruchtwater geeft de pretecho meer kans van slagen. Dat verschilt per persoon.

Bij een 3/4D pretecho worden de stilstaande 3D beelden achter elkaar gezet. Hierdoor ontstaat een filmpje met levendige beelden van uw kindje. Opnames en foto's van de echo worden digitaal verzonden en kun je thuis nog eens rustig bekijken. De bewegende beelden zijn een mooie herinnering waar je nog jarenlang plezier van zal hebben!

Laat de baby zich altijd zien met een 3D/4D pretecho?

Bij het laten maken van een pretecho moet je altijd rekening houden dat je baby niet in de juiste positie kan liggen om mooie beelden te verkrijgen. Sommige kindjes liggen bijvoorbeeld verscholen achter de placenta, liggen met het gezichtje naar de moeders rug gekeerd, met het gezichtje tegen de baarmoederwand aangedrukt of liggen met de handjes of voetjes voor het gezicht. Sommige kleintjes zijn nu eenmaal erg eigenwijs. Wij proberen natuurlijk altijd om de baby in de juiste positie te krijgen. Mocht dit niet lukken, dan mag je altijd kosteloos nog één maal terug komen naar Wonder Babies in Capelle aan den IJssel voor een tweede poging (dit is exclusief avond, weekend en/of feestdagtarief). 

3D/4D pretcho
arrow down
Anchor 1

Familie en vrienden mogen mee om dit bijzondere moment te delen! Mama mag tot vijf personen meenemen. Opnames en foto's van de echo worden digitaal verzonden en kun je thuis nog eens rustig bekijken.

bottom of page