top of page
zwangere vrouw
arrow down
Pretecho Studio Wonder Babies

Maak een afspraak bij Wonder Babies

Anchor 2

Ontmoet je kleintje met een pretecho bij Wonder Babies in Capelle aan den IJssel

Geniet in een huiselijke sfeer naast een medische echo van een bijzonder extraatje. Boek direct online een afspraak voor een pretecho. Kies voor een 3/4D pretecho om de contouren en bewegingen van jullie kindje te bewonderen. Misschien ligt de kleinte wel te duimen, of lacht hij of zij je vrolijk toe. Ook trotse opa’s, oma’s en andere dierbaren mogen mee om dit wonderlijke moment samen te delen. Wij werken met de nieuwste 2D en 3/4D echotechniek. 

Bij Wonder Babies kies je voor een losse echo of een pakket. Wij rekenen geen extra toeslag voor tweelingen en bij alle pakketten (behalve bij de 2D pretecho van 10 minuten) is geslachtsbepaling vanaf 14 weken zwangerschap mogelijk. Bij een geslachtsbepalende pretecho is een 2D pretecho aan te raden. In de avond vanaf 18:00 uur, in het weekend en op feestdagen geldt een extra tarief van 10 euro. 

In de maanden juni t/m oktober zijn wij in het weekend gesloten.

Ben je geïnteresseerd in een 8K fotobewerking? Dit kun je aangeven tijdens het maken van de afspraak. Wij raden aan eerst een 3/4D pretecho te laten maken rond 30 weken zwangerschap.

Boek hier online een afspraak

afspraak

Lees onze reviews hier

"Bij de eerste zwangerschap zijn we bij jullie geweest voor een geslachtsecho en een 3D echo. Toen al super fijn geholpen. Nu met de tweede zwangerschap ook een geslachtsecho gedaan en een 3D echo. Gelukkig zag Manon heel snel al dat het hartje van de baby onregelmatig klopte waardoor we meteen actie konden ondernemen. Uiteindelijk was het gelukkig niks ernstigs en komt alles goed met de kleine man. De manier waarop Manon het ons vertelde en om ging met mijn tranen was super professioneel en waardeer ik echt enorm. We zijn vandaag terug gegaan voor een vervolg van de 3D echo en ondanks dat de kleine man zichzelf lekker aan het verstoppen was toch nog hele mooie echo foto’s mogen ontvangen. Ontzettend bedankt! En mocht er ooit nog een 3e zwangerschap in zitten komen we zeker weer terug!"

reviews
bottom of page