top of page
zwangere vrouw
bouncing-arrow-white.gif
trademark2_wonderbabies.jpg

Maak een afspraak bij Wonder Babies

Anchor 2

Zwaaien naar uw kleintje met een 3D/4D pretecho

Geniet in een huiselijke sfeer naast een medische echo van een bijzonder extraatje. Boek direct online een afspraak voor een pretecho. Kies voor een 3D/4D pretecho om de contouren en bewegingen van uw kindje te bewonderen. Misschien ligt uw kleintje wel te duimen, of lacht hij of zij u vrolijk toe. Ook trotse opa’s, oma’s en andere dierbaren mogen mee om dit wonderlijke moment samen met u te delen. Wij werken met de nieuwste 3D/4D echotechniek. 

Bij Wonder Babies kiest u tussen een losse echo of een pakket. Wij rekenen geen extra toeslag voor tweelingen en bij alle pakketten (behalve bij de 2D pretecho van 10 minuten) is geslachtsbepaling vanaf 14 weken zwangerschap mogelijk. Bij een geslachtsbepalende pretecho is een 2D pretecho aan te raden. In de avond vanaf 18:00 uur, in het weekend en op feestdagen geldt een extra tarief van 7 euro. 

Boek hier online een afspraak

afspraak

Lees onze reviews hier

"Bij de eerste zwangerschap zijn we bij jullie geweest voor een geslachtsecho en een 3D echo. Toen al super fijn geholpen. Nu met de tweede zwangerschap ook een geslachtsecho gedaan en een 3D echo. Gelukkig zag Manon heel snel al dat het hartje van de baby onregelmatig klopte waardoor we meteen actie konden ondernemen. Uiteindelijk was het gelukkig niks ernstigs en komt alles goed met de kleine man. De manier waarop Manon het ons vertelde en om ging met mijn tranen was super professioneel en waardeer ik echt enorm. We zijn vandaag terug gegaan voor een vervolg van de 3D echo en ondanks dat de kleine man zichzelf lekker aan het verstoppen was toch nog hele mooie echo foto’s mogen ontvangen. Ontzettend bedankt! En mocht er ooit nog een 3e zwangerschap in zitten komen we zeker weer terug!"

reviews
bottom of page