top of page
20231212_000205.jpg
arrow down
Pretecho Wonder Babies

Ga nog een stapje verder met een 6D of 8K foto

6D

Kom nog dichter bij je baby met een realistische 6D/8K fotobewerking!

Nog een stapje verder dan nu al zo een mooie 3D echo foto van jouw kindje? Dat kan bij Wonder Babies 😍


Uniek in Nederland! met gebruik van geavanceerde technologie transformeren wij jouw baby's 3D foto naar een zeer exclusieve 6D of 8K fotobewerking om zo een nog realistischer beeld van jouw kindje te creëren. Een mooie gedetailleerde impressie van jouw nog ongeboren baby hoe hij of zij er op de 3D echo foto uitziet, wat wij zelfs kunnen laten baseren op huidskleur en geslacht!
 

Een 6D of een k8 foto is een foto van je kindje gebaseerd op de 3D echo foto die van je baby is gemaakt. Een 6D of 8K foto is dan ook alleen mogelijk als we een duidelijke 3D foto van de baby hebben kunnen maken. Dit is afhankelijk van de ligging van de baby en de hoeveelheid vruchtwater die de mama heeft. We zullen dan ook pas na afloop van de echo kunnen beoordelen of deze 3D foto geschikt is voor een 6D of 8K foto. Is de foto geschikt dan kun je dit verbluffende resultaat binnen 10 werkdagen in je mailbox verwachten.

8K is voor ons het streven en het maximaal haalbaar. Echter is dit niet altijd mogelijk, afhankelijk van een aantal factoren. Desalniettemin is een realistische 6D foto net zo verbluffend als de realistische 8k foto!

arrow down
Anchor 1
bottom of page