top of page
zwangere vrouw bekijkt echo van baby
bouncing-arrow-white

Verschillende pretecho’s voor ieder moment van de zwangerschap

Wonder Babies Pret Echo
Anchor 2

De pretecho specialist van Capelle aan den IJssel, Rotterdam en omstreken!

Of je nu zwanger bent van je eerste kindje of al een aantal kinderen hebt, elke zwangerschap is bijzonder. Een nieuw leven groeit in je buik en ontwikkelt zich tot een kleine versie van jouw en je partner. In onze studio in Capelle aan den IJssel maken we gebruik van verbazingwekkende technologie om je kindje in beeld te brengen nog voor het geboren wordt. De contouren van het gezichtje kunnen zo scherp zijn dat je elke grimas duidelijk kunt zien. Mits je kindje in de juiste positie ligt kunnen we levensechte details van de kleine zien dat hij of zij zich beweegt en gedraagt als een pasgeboren baby. 

2D & 3/4D pretecho's en 6D / 8k foto's

De welbekende 2D-echo verteltd al veel over je baby. Maar hoe het kindje eruitziet, wordt op die echo nog niet duidelijk. Wil je je  kleintje van dichtbij kunnen bekijken en alle details zien? Dan biedt een 3D/4D pretecho uitkomst. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een 2D pretecho.

Om het allemaal nog magischer te maken kun je ook bij ons terecht voor een verbluffende 6D of 8K foto van je baby! Kijk hier voor de allerschattigste beelden!

Een mooie Echo

Geslachtsbepaling van je kindje

Ben je benieuwd naar het geslacht van je baby? Bij Wonder Babies kun je vanaf 14 weken al terecht voor een geslachtsbepaling. Met deze eerste beelden ontdek je of je een jongetje of een meisje verwacht en of je dus roze of blauwe muisjes mag inslaan. Wonder Babies biedt een reeks van verschillende opties en pakketten waaronder een liveweergave van de echo.

Daarnaast is het ook mogelijk om alle gemaakt foto's en opname digitaal te ontvangen. De welbekende 2D-echo verteld je al veel over je baby, maar nog niet hoe deze eruit ziet. Wil je meer details zien van je kleintje, dan is een 3/4D pretecho wat later in de zwangerschap zeker aan te raden!

Wij bieden ook Gender Reveal producten aan zoals confetti poppers, balonnen in de kleuren zwart en  goud, mini poeder sprays (30 cm) en voetballen!

geslachtsbepaling ongeboren baby
Arrow down
bottom of page