top of page
zwangere vrouw bekijkt echo van baby
bouncing-arrow-white.gif

Verschillende pretecho’s voor ieder moment van uw zwangerschap

trademark2_wonderbabies.jpg
Anchor 2

De eerste beelden en foto´s van uw kind

Of u nu zwanger bent van uw eerste kindje of al een aantal kinderen hebt, elke zwangerschap is bijzonder. Een nieuw leven groeit in uw buik en ontwikkelt zich tot een kleine versie van u en uw partner. In onze studio in Capelle aan den IJssel maken we gebruik van verbazingwekkende technologie om uw kindje in beeld te brengen nog voor het geboren wordt. De contouren van het gezichtje zijn zo scherp dat u elke grimas duidelijk ziet. Als uw kindje in de juiste positie ligt, onderscheidt u levensechte details van de kleine en zult u zien dat het zich beweegt en gedraagt als een pasgeboren baby. 

2D & 3D/4D Pretecho's

De welbekende 2D-echo vertelt u al veel over uw baby. Maar hoe het kindje eruitziet, wordt op die echo nog niet duidelijk. Wilt u uw kleintje van dichtbij kunnen bekijken en alle details zien? Dan biedt een 3D/4D pretecho uitkomst. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een 2D pretecho.

trademark1_wonderbabies.jpg

Geslachtsbepaling van uw kind

Bent u benieuwd naar het geslacht van uw baby? Bij Wonder Babies kunt u vanaf 14 weken al een geslachtsbepaling en/of een pretecho laten maken. Met deze eerste beelden ontdekt u of u een jongetje of een meisje verwacht en of u dus roze of blauwe muisjes mag inslaan. Wonder Babies biedt een reeks van verschillende opties en pakketten waaronder een liveweergave van de echo.

Daarnaast is het ook mogelijk om de opname digitaal te ontvangen of foto’s te laten uitprinten op fotopapier. De welbekende 2D-echo vertelt u al veel over uw baby, maar nog niet hoe deze eruitziet. Wilt u meer details zien van uw kleintje, dan laat u een 3D/4D echo maken. Let op: de prijzen van een pretecho worden niet vergoed door uw verzekering. Daarom zijn onze tarieven laag. Iedereen moet immers de kans krijgen al in de buik met het kindje kennis te mogen maken.

geslachtsbepaling ongeboren baby
arrow-down.gif
Anchor 1
vrouw bekijkt echo

Bekijk hier de mogelijkheden van een 3D/4D pretecho of geslachtsbepaling.

bottom of page